Om Selma Lagerlöf i Nørhald Aftenskole

Onsdag d. 9. marts 2016 kl. 19.30
selmaL
Det 6. og sidste foredrag i foredragsrækken ” Højskolesangbogen og…”. Foredragsrækken består af i alt 6 foredrag. Foredragene holdes på den gamle Hald – Kærby Centralskole, nu CSV Randers. Pris for foredragsrækken er 300 kr. Man kan også komme til enkelte foredrag til en pris på 100 kr pr. gang. Husk at medbringe kaffe/the, brød og service. Tilmelding nødvendig.
naprogram-page-007

Jens Aagaard i Nørhald Aftenskole

Onsdag d. 3. februar 2016 kl. 19.30
martinA
Det 5. foredrag i foredragsrækken ” Højskolesangbogen og…”. Foredragsrækken består af i alt 6 foredrag. Foredragene holdes på den gamle Hald – Kærby Centralskole, nu CSV Randers. Pris for foredragsrækken er 300 kr. Man kan også komme til enkelte foredrag til en pris på 100 kr pr. gang. Husk at medbringe kaffe/the, brød og service. Tilmelding nødvendig.
naprogram-page-006

Lisa Kock i Nørhald Aftenskole

Onsdag d. 2. december kl. 19.30 i Hald
lisa kockDet 4. foredrag i foredragsrækken ” Højskolesangbogen og…”. Foredragsrækken består af i alt 6 foredrag. Foredragene holdes på den gamle Hald – Kærby Centralskole, nu CSV Randers. Pris for foredragsrækken er 300 kr. Man kan også komme til enkelte foredrag til en pris på 100 kr pr. gang. Husk at medbringe kaffe/the, brød og service. Tilmelding nødvendig.naprogram-page-005

Ole Sohn i Nørhald Aftenskole

ole-sohnOnsdag d. 18. november kl. 19.30 i Hald
Det 3. foredrag i foredragsrækken ” Højskolesangbogen og…”. Foredragsrækken består af i alt 6 foredrag. Foredragene holdes på den gamle Hald – Kærby Centralskole, nu CSV Randers. Pris for foredragsrækken er 300 kr. Man kan også komme til enkelte foredrag til en pris på 100 kr pr. gang. Husk at medbringe kaffe/the, brød og service. Tilmelding nødvendig.
naprogram-page-004(tekst klippet fra Nørhald Aftenskole)

foredrag i Nørhald Aftenskole

carl larsson-page-001

Onsdag d. 7. oktober kl. 19.30
Det 2. foredrag i foredragsrækken ” Højskolesangbogen og…”. Foredragsrækken består af i alt 6 foredrag. Foredragene holdes på den gamle Hald – Kærby Centralskole, nu CSV Randers. Pris for foredragsrækken er 300 kr. Man kan også komme til enkelte foredrag til en pris på 100 kr pr. gang. Husk at medbringe kaffe/the, brød og service. Tilmelding nødvendig.
naprogram-page-003

(klippet fra Nørhald Aftenskole)

foredrag i Nørhald Aftenskole

rykindOnsdag d. 23 september kl. 19.30 i Hald
Det 1. foredrag i foredragsrækken ” Højskolesangbogen og…”. Foredragsrækken består af i alt 6 foredrag. Foredragene holdes på den gamle Hald – Kærby Centralskole, nu CSV Randers. Pris for foredragsrækken er 300 kr. Man kan også komme til enkelte foredrag til en pris på 100 kr pr. gang. Husk at medbringe kaffe/the, brød og service. Tilmelding nødvendig.
naprogram-page-001
( tekst klippet fra Nørhald Aftenskole)

“Et anderledes portræt af Kaj Munk” 

kaj munk-001

Onsdag d, 11 . marts kl. 19.30 i Hald Skole CSV
Foredrag ved  Jens Frederik Aagaard: “Et anderledes portræt af Kaj Munk” i foredragsrækken ” Højskolesangbogen og .. ”

Det er muligt at melde sig til et enkelt foredrag – i så fald er prisen kr. 100,- pr. gang. Henvend dig til aftenskolens leder, ambladt@stofanet.dk